Ph taken by me #


Vad ska jag ha på mig ?!

Nyårsafton år nollnio



hmm , jag tycker redan det låter lite konstigt. hur ska man säga om man liksom skriver som jag har gjort här över? säger man bara : å, sommaren 10 var bäst. För i år sa jag ju sommaren nollnio var roligt ... Hehe nej men jag tycker bara det låter lite konstigt, fattar ni vad jag menar ?

I morgon är det nyårsafton!!


Festen var kul!

from the windows they were watching, while we froze down below


Ush, misslyckad bild igen men ni ser iallafall vad jag hade på mig igår

Misslyckad bild


Foto: Misslyckad bild på mig men jag kommer att ta finare foton snart

Imorgon är det fest! Så det blir ingen uppdatering imrn för jag ska slagga över också ..

Vals för satan


Ph: jag

Hej, idag har jag sovit och sen så har jag sträcktittat på serien Guds tre flickor. Den är så bra! Går på barnkanalen på lördagar klockan 19. Haha , ni måste se den! Ska försöka blogga men har inte så mycket ork just nu bara. Men jag kommer väl vilja blogga mer snart.



you wait a lifetime to be found




(1) Frida fota på mig (2) by me

sex plusgrader

Godmorgon alla fina människor! Ska snart äta frukost och tvätta håret men tänkte att ett snabb morgon inlägg vore kul. Idag när jag vaknade så droppade det snö från grenarna! liksom hur kan det bli 6 plusgrader på en natt? Hoppas att allt kommer kylas ner tills i morgon, men om det fortsätter så här så kommer all snö vara slask och vatten i morgon.

God Jul 1.2

Hej alla glada ungar! Hoppas ni fick massor med fina och användbara paket. Själv fick jag dem mest underbaraste presenter man kan få som:

  • Prickiga & mönstrade strumbyxor
  • Presentkort , H&M
  • Tub halsduk
  • 2 fina kjolar, blå & rutig
  • Marinblå kofta
  • Rouge, borste, ljusrött nagelack, och rött läppstift
  • Twilight filmen 1:an
  • Chokladask
  • Balsam och shampoo
  • En fin ängel som man kan hänga i fönstret
  • En fin väska
  • Dans lektioner, kommer dansa 4 gånger i veckan nu!
Ja det var nog faktiskt allt som jag fick och jag är jätte nöjd! Vad fick du i julklapp?

God Jul 1.1


God jul önskar jag dig! Nu ska jag åka över till mormor, titta på Kalle Anka, Äta julbord, öppna julklappar och ge julklappar. Blir det någon uppdatering ikväll? Det får vi se. Puss.


God Jul 1.0


Ph: Some pics by me

God jul alla underbara tomtenissar och bloggläsare! Idag vaknade jag klockan åtta på morgonen men somnade om och vaknade klockan tio igen. Och jag drömde verkligen en jätte konstig dröm på två timmar. Kommer lägga upp mycket mer bilder nu på julafton. Nu ska jag titta lite mer på pippi, på kanal 4

Kameraförbud gäller ej !!

Wohooo! Jag gjorde en deal så nu får jag fotografer med min bästa kompis, systemkameran. Kommer fota så in i bomben imorgon så jag hoppas på lite fina bilder ! Nu ska jag titta på en jätte bra serie. Jag mår bäst, du är en häst. puss

Snart är det julafton!



Hej, hej ska bara skriva ett snabbt inlägg. Jag vet att jag inte lägger upp så mycket bilder på mig men jag ska verkligen börja med det. Sen så ska jag försöka med ett videoinlägg ? Men jag får se om jag vill det .. Imorgon alltså om 4 timmar är det julafton! Alltså måste jag gå och lägga mig snart för annars kommer jag somna hela tiden och vara jätte sur. Skriver mer på julafton. puss.

Trött


pic: Bild från i somras

Å, igår gick jag och la mig klockan 3 och så blev jag väckt av Frida klockan 10 alltså har jag sovit i 7 timmar! Är så himla trött. Men ska nog ta och vila mig lite nu så jag orkar med julafton. Frida om du ser det här igen, jag tror att jag har råkat sätta på mig dina mjukisbyxor (?)

Va ? Men klockan är ju åtta !

Haha, vet ni vad ? Jo jag ska åka över till Frida nu och hon bor ungefär 20 minuter ifrån mig med tåg och buss. Och det första jag sa när hon ringde och frågade om jag ville komma över och slagga var: Va ? Men klockan är ju åtta ! Så mitt tåg går om 20 min, Frida om du ser det här så tar jag nästa tåg för jag hinner ändå med bussen. 
Aja måste dra nu om jag ska hinna med tåget. Det är ju som sagt jullov och då ska man sticka till sin kompis klockan åtta på kvällen! puss.

Julklappar


Pic: Förlåt för att jag bara lägger in fina outfites från Chicy. Men måste bara säga att jag tyckte att det här var så snyggt! Stor tröja till tighta jeans , i like!


Idag har jag fått vara med och hjälpa min moster att köpa julklappar till mig! Och det här valde jag:

  • Rött nagelack
  • Prickiga strumpbyxor
  • En fodral (?) t-shirt/klänning , indiska
  • En Kjol , hm
Nu ska jag gå över till min mormor och slå in julklappar!

Vem har ätit på mina pepparkakor ?


Dem här formarna tycker jag är väldigt finurliga och smarta. Jag tror att bilden säger allt


New header!

Precis! Som ni ser så har snälla jag skaffat en alldeles ny header. Vad tycks ? Tyvärr så blev kvalitèen så dålig, vet inte varför ?

Önskelista



Jojomänsan , det är min önskelista det ..

Petville


Ett spel på Facebook , min drog just nu !

Född till tönt

my 5 days:

22/12-
Vara med moster och välja julklapp (?)

23/12-
Slå in julklappar och softa

24/12- Julafton !

25/12- ?

26/12- Vara med Frida gullunge!

Så , där fick ni se lite vad jag ska göra 5 dagar framåt. Någon som vill träffas den 26 ?
Nu dags för SIMPSONS !

Snowballsmaker


Med denna finurliga tång kan du enkelt och på ett smidigt sätt göra dina snöbollar. Det går att göra upp till 60 snöbollar i minuten och alla blir lika runda och fina. Stoppa den i snön, kläm ihop och vips så har man en alldeles perfekt snöboll färdig att kastas mot sitt mål eller till snölyktorna. Du slipper kalla och blöta händer och vantar.

Haha , den är ju alldeles klockren !

suddigt 1.0


Ph: BY me, click

Blåsapan

Hörrni, vet ni vad jag har gjort dem senaste 2 timmarna och 27 min ? Jo jag har drogat Kents nya skiva röd. Den är så himla bra. Mina favolåtar är den här och den.

Allt känns så himla skönt nu, bara vara hemma slappa, inte stressa inte behöva planera bara sova och vara ute i snön.

Mitt fotoförråd är helt slut nu alla mina nya bilder har jag antagligen redan visat. Hur ska jag göra nu utan kamera ? Jag får väl lösa det på något sätt. Istället kan jag visa denna finurliga apa, blåsapan. Den har väl dem flesta hört talas om ?


Random pic


Ph: random
Tjenixen, idag har jag varit med Frida och vi gick och tittade på några i våran klass som var med i någon konstig fifa tävling (?). Nu är jag hemma hos mormor och ska nog snart titta på lite tv. Har julpysslat och skrivit julkort. Känner mig väldigt svag i kroppen. Vet inte om jag håller på att bli sjuk ? Eftersom att jag inte har några bilder att ladda upp här hos mormor så blev det en random pic.


Snö


Ph: Snö helt enkelt haha

Första dagen på jullovet har redan börjat perfekt. Jag vaknade och himlen var alldeles blå och snön låg så fint på marken. Vi så gärna fota! Om några timmar ska jag träffa Frida och sova över, hoppas det blir en rikitg toppenkväll!

Jag vet att jag mest lägger ut blder på mina fotografier och mode och sånt men jag ska försöka att:

  • Lägga ut (mycket) mer bilder på mig själv, outfites och jag sånt
  • Första videoinlägget (?)
  • Roliga inlägg
  • mer åsikter , vad jag tycker
  • Tips , och tänk
  • Intresanta inlägg
Ja, det är nog det jag ska försöka med bloggen och jag får väl börja imrn. För nu måste jag göra iordning mig..

Jullov!


Ph: Varför försvann färgen på bilden :O (?)

Å, är så himla lycklig ! Idag klockan tio i fyra på en torsdag den 17 december tvåtusennio började mitt jullov! Det är så skönt. Tänker bara på hur mycket jag kommer få sova och samtidigt hur lite (om jag är uppe länge).

It's mine !



Nu är denna underbara väska från Urban Outfitters min. Ja , jag skäms väl lite för man ska ju faktiskt bojkotta Urban Outfitters men liksom den är så himla fin, plus att den var på rea. Aja Frida ska iallafall maila till Personalen och be om ursäkt över min dåliga insats att bojkotta (?)

En tidig morgon


ph: jag

Omkring soluppgången då dagens verksamhet inleds. Tidsmässigt menas med morgon ca klockan 04:00–09:00. Efter morgonen tar förmiddagen vid.

Morgon är även den tidsperiod som följer efter att en individ har vaknat efter en längre period av sömn, oavsett vilken tid på dygnet detta inträffar. Under denna delen av dagen ägnar man sig oftast åt förberedelser inför dagens kommande aktiviteter, till exempel äter man ofta frukost, tvättar sig och tar på sig kläder.

Morgonen är förenad med en belastningstopp vad gäller både kommunikationer och strömförbrukning då så många förflyttar sig under samma tidsrymd och så mycket verksamhet startar samtidigt, till exempel skola och många arbetsplatser.

Källa: Wiki

Random ph.


Ph: jag

Idag har det snöat super mycket! Sitter och lyssnar på musik och funderar över vad jag vill fotografera? Har fortfarande kameraförbud och kommer troligtvis ha det i hela mitt liv ..

Lyser vitt från fönstret


Ph: Jag klampar i snön med mina converse

När jag vaknade imorse var det alldeles mörkt i rummet.Jag tittade ut genom fönstret och det var bara vit överallt! Blev jätte glad då tröga jag förstod att det var snö! Det glimmade och glittrade så fint och jag kände mig jätte lycklig. Även fast frukosten smakade blä och fast jag missade tåget och fick stå i snöstorm i tio min så kändes allt toppen. Tack vare denna härliga , mjuka och kalla snön!


Vinterland

Hej alla bra fyndare och blogg läsare !
Idag har jag kammat hem ett fodral (?) linne och ett vanligt grått linne. Linnen passar ju verkligen till allt så det var ett bra köp. Bilder dyker nog upp så småning om i bloggen.

Insperation





Pics: gash , jag tycker det är så snyggt ! Chicy.se

Some pics

Pics: Hittade några bilder när jag satt i bilen påväg till stockholm från skåne.

Modekungen









(1) 349 kr (2) 349 kr (3) 599 kr (4) älskar outfiten !

Vill nog ha allt ?

Tredje advent




Ph: Jag

Idag hade jag lucia konsert ! Det var väldigt lyckat. Och så är det ju tredje advent idag också. Nu måste jag sova, har studie dag imrn förresten.

Strumpbyxor


pic: Mina mönstrade strumpbyxor,  i like

Hej, dålig uppdatering just nu men när jullovet börjar då blir det mycket mer uppdateringar jag lovar. Snart ska jag dra iväg och ha luciakonsert. Men först så blir det lite fika hemma hos mig. Igår så fick min ettåriga lillebror krampanfall så det var jätteläskigt och alla trodde att han skulle dö men när ambulansen kom så var det inte så farligt som vi trodde. Men han fick ha en minisyrgas mask. Nu är det dags för lussekatter och te.

Bojkotta Urban Outfitters?

Pic: Från Urban Outfitters såklart! Fint ...
Man ska tydligen bojkotta Urban Outfitters. Men varför just nu när jag precis har fått upp ögonen för den affären? Älskar deras kläder, men det är bara så dyrt. Diss till Urban Outfitters (just nu) bara för att dem behandlar sina arbetare så dåligt!

trött, tröttare, tröttast

Hej, sitter och halvsover framför datorn men det är helt okej. Somnade på tåget också men vaknade som tur var en station innan jag skulle av. Idag hade jag matteprov (sista provet innan jullovet!) direkt på morgonen och så var det lucia repetition efter det till halv tolv. Sen skulle jag sticka iväg till dansen och så hade jag en liten dansuppvisning (?) med min dansgrupp för massa danspedagoger och såna människor. Nu sitter jag här och är som sagt trött. Jätte trött. Och upptäckte att en tavla sitter snett i mitt rum så ska fixa det, hejdå. 
Pic: en misslyckad bild. Tröjan är från hm iallafall. 

Sova





Pics: En trött Emilia som ska sova snart, eller rättare sagt en trött mig som ska sova nu!

I Love Lagerhaus

Å, söta, gulliga, små, fina, roliga och allt möjligt saker har Lagerhaus. Och dessutom är det rätt billigt. Jag ger lagerhaus 5 av 5 toasts. Hiss för Lagerhaus






pics: Å, allt är så sött !

Bloglovin

Sämst uppdatering, jag vet. Men idag hade vi vårt nästa sista prov innan jullovet, är så lycklig! Så det kommer bli mycket mer inlägg snart. När det börjar snöa (om det nu kommer göra det) Så ska jag ut och fota. Så då blir det mycket bilder hoppas jag. Bara så ni vet så kan ni prenumerera på mig genom bloglovin. Det är bara att klicka på den rosa ikonen så blir jag glad! Ska plugga lite nu till sista provet som är imorgon. Och imorgon har jag också en dansuppvisning så jag får gå tidigare från skolan. Härligt.
Film: En Skit rolig trailer om en film som inte finns!
Det är typ en hyllning till våran musiklärare Anders.

Svartvit


En tröja från Monki jag gillar den.

I want it !


Pic: När hela klassen sov över !

å, nu har jag fått värsta kicken, jag vill verkligen åka och köpa alla dem där grejerna som jag visade i inlägget nedan, plus lite armband och en jätte stor halsduk ! Men hur ska jag ha råd ? Får helt enkelt spara ihop med min månadspeng.

Glömde att berätta att jag nu har klippt mig! Frisören klippte en aning för kort men det växer ju ut efter ett tag. Föresten vill ni ha en bild på nya frillan ? Och så har jag tittat på New moon. Den var rätt bra och jag grät väldigt mycket. Jag vet inte vad som har hänt men jag har börjat gråta till alla möjliga filmer. Och jag grät jätte mycket till upp som inte är sorglig alls !

Frosten är här

Varför kommer inga bilder ? Jo för att jag har kamera förbud ! Det är därför det har kommit så lite inlägg den senaste tiden. Men jag kan ju faktiskt lägga in min önskelista här på bloggen, älskar cykel tröjan !

Nova











Ph: väska från indiska Ph2: kjol från hm Ph2: Vill ha den , urban outfiters Ph3: Vill ha den väskan , från urban outfiters Ph4: Strumbyxor tycker dem är häftiga, från urban outfiters Ph5: Å, så himla härlig vill ha , från urban outfiters Ph6: Knokk !

Baconsprutan !

Oj, glömde skriva igår att jag hade tagit gris , bacon , svinsprutan ja nu vad man än kallar det, men jag har iallafall tagit sprutan och nu är jag super öm i armen och det gör lite ont. Det var någon som ville ha min önskelista men eftersom att det inte går att ladda upp bilder (är väldigt irriterad över det) så kan jag inte vissa på bilder vad jag önskar mig. Men om det funkar att ladda upp imrn så kommer min önskelista att komma ut på bloggen. Nu är det snart dax för desperate housewive på tv så ska ladda upp med att ta en dusch och städa mitt rum.

RSS 2.0